Cabarets solidaris

Massa Gent sense Masses desenvolupa al llarg de l’any un parell de cabarets per tant d’obtenir fons per a poder realitzar els seus projectes.

Cabarets 2014

cartell ateneu torrellenc

cabaret

Tot el recaptat en aquests cabarets anirà destinat a fer realitat el somni d’uns joves de Nicaragua, el “Colectivo Nido de las Artes”, que fa dos anys que van descobrir el circ i això els va canviar la vida, han anat creixent i ara els criden per fer representacions per tot Nicaragua.

Aquest col·lectiu no només fa circ social, sinó que també treballa la consciència ambiental. Van començar ajudant al seu propi barri, el Boris Vega (Nicaragua), van continuar entretenint als nens de tota la ciutat d’Estelí i ara ja surten per moltes altres ciutats de Nicaragua repartint dosis de somriure.

També han participat en el “Berrinche Ambiental” (Granada, Nicaragua). El seu proper gran somni, com diuen ells és “cruzar el charco y poder conocer nueva gente y nuevas culturas”.

FEM-LO REALITAT! NOSALTRES PODEM! I Quan estiguin aquí, no dubteu que ens delectaran amb una de les millors actuacions de circ que hàgim pogut veure mai! (“vam anar per ensenyar-los circ i ara per ara ens n’haurien d’ensenyar ells a nosaltres”).

NO HI FALTEU!

Fotografíes 2n Cabaret solidari per Nicaragua

________________________________________________________________

Cabaret 2012

galanicaraguacartell

Aquest cabaret es va realitzar per aconseguir que Massa gent sense Masses es desplacés al barri Boris Vega, a Nicaragua.
Aquest barri, agermanat amb Nou barris desde fa molts anys, està just sortint de la marginalitat després de viure experiències no gens agradables, i això repercuteix en els més petits.
La feina que va dur a terme Massa Gent sense Masses, ha estat molt important, en els més petits, i en els joves del barri, donant peu a que es pogués crear el col·lectiu “El Nido de las Artes”.

I tot això va ser gràcies a l’assistència de tots vosaltres i a la vostra solidaritat.

¡Moltes gràcies!

Advertisements